We hebben voor dit product nog geen reviews
Minpunten
Pluspunten
Beste Gert,
Wow, een 10! Bedankt voor het schrijven van deze mooie review met dit fantastische cijfer. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met deze gebruiksvriendelijke kookplaat en de prijs- / kwaliteitsverhouding.
Beste Marianne,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk dat je bij de overgang van gas naar inductie hebt gekozen voor ETNA. Goed om te lezen dat je blij bent met de vele mogelijkheden en dat het gebruik makkelijk is.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review met dit fantastische cijfer, een 10! Goed om te lezen dat je nu al zo tevreden bent met de inductiekookplaat. Fijn ook dat er geen aanpassingen gedaan hoefden te worden.
Pluspunten
Minpunten
Beste Jan,
Bedankt voor het schrijven van deze review met dit fantastische cijfer, een 10! Goed om te lezen dat je blij bent met het design en gebruiksgemak van de kookplaat. Fijn ook dat hij snel warm is.
Webcare ETNA
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de inductiekookplaat zo teleurstellend is. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur en service. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan je contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen sturen naar webcare@atagbenelux.com?
Beste Jerwin,
Wow, een 10! Bedankt voor deze review met dit fantastische cijfer! Wat fijn dat je zo tevreden bent met het gebruik en design van de kookplaat.
Pluspunten
Minpunten
Beste Hanz,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn dat je tevreden bent met de werking van de kookplaat.
We zullen je feedback met betrekking tot de afleesbaarheid meenemen en doorgeven aan de daarvoor bestemde afdeling.
We wensen je toch veel kookplezier!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Wow, wat een mooie complimenten 🤩
Wat leuk om te lezen dat je zo blij wordt van jouw inductiekookplaat. Hier worden wij natuurlijk ook heel blij van.
Bedankt voor jouw mooie beoordeling en heel veel kookplezier gewenst!
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review met dit fantastische cijfer! Goed om te lezen dat je blij bent met het makkelijke gebruik van deze kookplaat.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Femke,
Wat fijn om te lezen dat jullie na lang zoeken uitgekomen zijn op deze inductiekookplaat en het dan ook zo goed bevalt! Door de handige bediening zijn jullie al snel gewend geraakt aan het koken op inductie.
We willen jullie bedanken voor de mooie beoordeling en wensen jullie heel veel smakelijke gerechten toe!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Wow, een 10 🤩 Wat leuk om te lezen dat jullie zo blij worden van deze nieuwe inductiekookplaat!
Door de strakke vormgeving staat deze mooi in jullie keuken.
We willen jullie bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen jullie heel veel kookplezier toe!
Beste heer / mevrouw,
Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het design en het gebruiksgemak. Bedankt voor de mooie review.
Wij wensen jou veel kookplezier toe.
Met vriendelijke groet, Femke
Pluspunten
Minpunten
Beste Sef,
Wat leuk dat je tijdens je zoektocht uitkwam bij ETNA. Vervelend dat er storing kwam, maar wat fijn dat het goed is opgelost. Goed om te lezen dat je sindsdien de kookplaat zonder problemen hebt kunnen gebruiken.
We willen je bedanken voor het schrijven van deze review en wensen je nog veel kook- en bakplezier!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk dat je bij de overgang van gas naar inductie hebt gekozen voor ETNA. Fijn ook dat de nieuwe kookplaat perfect paste in het gat van de oude gaskookplaat.
Beste Jorian,
Wat leuk dat jij de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met de kookplaat. Dankzij het gebruiksgemak van deze mooie kookplaat kan iedereen een heerlijk maaltje op tafel zetten.
Wij wensen jou heel veel kookplezier!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn dat het is opgelost door een nieuwe kookplaat te leveren en installeren. Goed ook te lezen dat deze uitstekend werkt.
We wensen je nog veel kookplezier!
Beste heer / mevrouw,
Goed om te lezen dat je blij bent met het design en het gebruiksgemak. Fijn ook dat hij lekker ruim is.
We willen je bedanken voor deze review en wensen je nog veel kookplezier!
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het gebruik van deze kookplaat. Dat is waar wij het voor doen.
Beste Nelleke,
Wow, een 10! Leuk om te lezen dat jij zo enthousiast bent over jouw nieuwe kookplaat!
Wij willen jou bedanken voor het schrijven van deze leuke review en wensen jou heel veel kookplezier!
Beste heer / mevrouw,
Wat leuk dat jij een update geeft over de afhandeling van de storing!
Het doet ons goed dat de storing zo goed en snel verholpen is! Nu kan jij weer gewoon zorgeloos koken en genieten van de heerlijke gerechten!
Wij wensen jou weer heel veel kookplezier!